Personlig informasjon

Koch.no er opptatt av ditt personvern og bestreber oss alltid på å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Koch.no sitt mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Koch.no samler inn, og hvordan disse brukes.

Ved å godta policyen på Nettstedet i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.
KV11 Senterdrift AS, Storgata 5, 8006 Bodø, Kundeservice tlf.: 75 54 98 00, er ansvarlig(e) som behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle? Vi kommer til å behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettsiden vår ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Koch.no behandler, omfatter ditt navn, din e-postadresse og din IP-adresse.

Hvordan kommer vi til å bruke dine personopplysninger? Opplysningene skal kunne brukes for identifikasjon, nyhetsbrev og statistikk. Opplysningene skal også kunne bli brukt for å analysere kjøpsvaner for å gi deg relevant informasjon og for å forbedre Nettstedet, betalingsmetoder og betalingsprosesser.
Bruken av personopplysningene dine vil kunne føre til at opplysninger behandles sammen med opplysninger i andre registre både i og utenfor EU, opplysninger fra myndigheter eller partnerne våre, for eksempel for utskrift og distribusjon, og tredjepartsleverandører av betalings- eller kredittkortstjenester.

Koch.no er alltid ytterst varsomme når det gjelder slik bruk. Koch.no bruker Googles annonsetjenester for å få ett bilde på hvordan besøkende bruker nettsiden.

Hvordan kommer vi til å beskytte dine personopplysninger? For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi implementert flere sikkerhetstiltak.

Vi har implementert sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger som for eksempel sertifiseringsprosedyrer for nettleseren. Videre har vi tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. 

Koch.no bruker også, for eksempel, SLL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SLL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren.