Posted by on Aug 16, 2019 in Uncategorized | No Comments

14 studentkjøp på budsjett

Det trenger ikke koste skjorta å skaffe alt man trenger til studenthybelen. Her er våre ti favoritter til deg som vil at studielånet skal vare lengst mulig.

Det er først når man flytter hjemmefra man oppdager at alle tingene man er vant til å ha rundt seg ikke bare dukker opp av seg selv. Alt fra eggdeler til vannkoker har noen en gang kjøpt inn, og når man innser at man ikke kan koke nudler uten noe å koke vann i, blir handlelisten fort lang.

Men fortvil ikke – det finnes budsjettvennlige alternativer til deg som ikke vil svi av hele studielånet på kjøkkenutstyr og andre nødvendige ting til studietiden, men likevel ønsker å ha det både pent og praktisk rundt deg. Her er ti smarte budsjettkjøp til din nye tilværelse.

Til hjemmet

Med et par gode kniver, en gryte og en stekepanne har du et godt utgangspunkt for å kunne lage en rekke velsmakende retter, selv på et lite hybelkjøkken. En vannkoker er kjekt å ha, men du kan også koke opp vann i en gryte hvis du vil spare plass og penger.

En god dyne og mykt sengetøy sørger for god nattesøvn, mens et deilig pledd og en myk pyntepute både luner godt i sofaen og pynter opp lånte møbler.

1 MITT BORD Brødkniv og kokkekniv-sett 1199,-  2 MITT BORD Kasserollesett 1199,-  3 CLAS OHLSON Vannkoker 299,-  4 CLAS OHLSON Coline stekapanne 299,-  5 KREMMERHUSET Putetrekk 179,-  6 KID Helårs fiberdyne og putesett 349,90 7 KID Ullpledd 199,-

Til studiene

Mange har dårlig plass i studentboligen, så smarte oppbevaringsløsninger kommer alltid godt med. I tillegg til studiemateriell og skrivesaker, er en god leselampe viktig når du skal sitte i timevis foran bøkene. En nødlader sørger for at du aldri går tom for strøm og kan lade alt fra mobiltelefon til PC mens du er på farten.

Dersom du liker å ha musikk til arbeidet, er en liten bluetooth-høyttaler en god og budsjettvennlig investering. Da har du også noe å spille musikk fra når du får besøk av nye og gamle studievenner.

Lykke til med studiene!

1 NILLE Skrivebordslampe 279,90 2 KREMMERHUSET Filtkurv fra 249,-  3 ELKJØP Phonehouse Lenovo 7” nettbrett 699,-  4 ELKJØP Phonehouse Sonos høyttaler 1495,-  5 ELKJØP Phonehouse Samsung Galaxy A80 med Telenor Fleksi 778,- pr. mnd. 4 CLAS OHLSON Undersengsskuff 159,90